Скачать бесплатно шаблоны для Wordpress.
Новые шаблоны DLE 10 на dlepro.ru
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.
Здесь новые шаблоны для dle
ΑΡΕΤΑΚΙ 

Λευκό ξηρό κρασί που χαρακτηρίζεται από το λαμπερό χρώμα, τη φρεσκάδα και το ευχάριστο άρωμα. Αρμονική σύνθεση λευκών ποικιλιών που μπορεί να συνοδεύει απολαυστικά όλες μας τις στιγμές.

 

Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

 

ΑΡΕΤΟ 2L 

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.

Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

 

ΑΡΕΤΟ 5L 

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.

Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

 

ΑΡΕΤΟ 1.5L 

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.

Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

 

ΑΡΕΤΟ 5L PET 

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.

Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 

Το Μοσχάτο Αμβούργου είναι η ερυθρή  ποικιλία σταφυλιών που αγαπούν οι μέλισσες και έλκονται από τον αρωματικό της  χαρακτήρα. Κυρίαρχη ποικιλία στον αμπελώνα Τυρνάβου. Χαρακτηρίζει την περιοχή μας και την οινική της συμπεριφορά μια που σπάνια την συναντά κανείς στην υπόλοιπη χώρα.

 

Ο τοπικός ερυθρός & λευκός οίνος από το ερυθρό Μοσχάτο παράγεται από επιλεγμένους αμπελώνες από όπου  η ποικιλία δείχνει την αρωματική της κλάση τόσο σε ένταση όσο και σε πολυπλοκότητα.

 

Ο Λευκός Ξηρός σερβίρεται στους 10-12°C.

 

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ 

Το λευκό ξηρό κρασί, που τιμάει τον τόπο της καταγωγής του, φέρνει μέσα του τον πλούτο της Θεσσαλικής γης, φτιαγμένα με μεράκι από διαλεγμένα σταφύλια των εκλεκτών ποικιλιών Μπαντίκι (30%) και ροδίτη (70%).

Το λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα του, το λεπτό άρωμα του, και η πλούσια φρουτώδης γεύση του, προκαλούν να ξαναέρθει το ποτήρι στα χείλη και μας κάνει σοβαρά να πιστεύουμε ότι ανακαλύψαμε τι ήταν το νέκταρ των θεών του Ολύμπου.. και σας το προσφέρουμε.

Παράγεται από τον Οινοποιητικό Συν/σμο Τυρνάβου και διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα, σε αριθμημένες φιάλες.

Πίνετε σε θερμοκρασία 8-10°C.

 

ΡΟΔΙΤΗΣ 

Ο Ροδίτης (Αλεπού), ποικιλία σταφυλιού με εξέχουσα θέση στον ελληνικό αμπελώνα, στην ιστορική της πορεία άπλωσε πολλές και γερές ρίζες και στην περιοχή του Τυρνάβου, δομώντας με εξαιρετικό τρόπο τους λευκούς μας οίνους.

Στη φιάλη αυτή όμως ο Ροδίτης “σολάρει” με δεξιοτεχνία για να επιδείξει την αρωματική και γευστική του ικανότητα.

Ποικιλιακός Λευκός Τοπικός Οίνος Τυρνάβου με πληθωρικά αρώματα ώριμων φρούτων και στρογγυλεμένη γεμάτη γεύση που προσφέρεται γενναιόδωρα στις αισθήσεις μας σε θερμοκρασίες 10-12°C.

Θέλει βέβαια και το ταίρι του, τα λευκά κρέατα, τα θαλασσινά αλλά και τα φρούτα του “πάνε” !

 

ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ 

Το ροζέ κρασί που παράγεται από την αρωματική ποικιλία Μοσχάτο Αμβούργου.

Η οινοποίηση του γίνεται με την κλασική μέθοδο σε ανοξείδωτους οινοποιητές, όπου ο σταφυλοπολτός παραμένει για μερικές ώρες, σε συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη του αρώματος και την εκχύλιση μέρους των συστατικών της φλούδας των σταφυλιών.

Η αλκοολική ζύμωση που ακολουθεί γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία για τη διατήρηση των αραιών χαρακτηριστικών που οφείλονται στην ποικιλία του σταφυλιού.

Πίνεται δροσερό (θερμοκρασία 10-12°C) και συνοδεύει ευχάριστα κρύα πιάτα, ζυμαρικά, φρούτα.

 

ΖΕΦΥΡΟΣ 

Ο Ζέφυρος παράγεται από τις ποικιλίες Ροδίτη και Ugni Blanc της περιοχής Τυρνάβου.

Οίνος με λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, με πλούσια αρωματική παλέτα ώριμων φρούτων και νότες λουλουδιών, με ισορροπημένη και στρογγυλή γεύση.

Πίνεται στους 10°C.

Category: Κρασί   Tags: Print

Γλώσσα

ensqbgdeelitrorues

CopyRight TsoumaniBros 2014

WEBSITE CREATED BY GET2NET.GR